Persoonlijk contact met onze diëtist

Persoonlijk voedingsadvies
Door middel van het invullen van een driedaags eetdagboek wordt er een persoonlijk voedingsadvies voor u gemaakt op basis van uw eigen eetpatroon en voorkeuren.

Bestel extra contactmomenten

Contactmomenten
Wilt u extra begeleiding bij het afvallen? Via de pagina contactmomenten bestelt u gemakkelijk extra contactmomenten met de diëtist

Gevarieerde en volwaardige voeding

Gezond afvallen
Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. Onze diëtist helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen is de helft van het proces

Bewegen en afvallen
Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Ons advies: iedere dag 60 minuten bewegen.

Bereken uw BMI

Berekenen


Dit betekend dat u ondergewicht heeft.


Dit betekend dat u een gezondgewicht heeft.


Dit betekend dat u een overgewicht heeft.


Dit betekend dat u obesitas heeft.


Dit betekend dat u morbide obesitas heeft.

Recept van de maand

Klantenervaringen

Sandra
De steun en hulp van de diëtist hebben mij ook echt gemotiveerd! Super handig dat het contact via de e-mail gaat, ik heb het erg druk waardoor ik weinig tijd heb een diëtist te bezoeken.

Patrick
Ik ben gestart met de weekmenu's van Online-snelafvallen. Ik heb heerlijk gegeten en eet nog steeds volgens deze richtlijnen.

Lees meer klantervaringen

Totaal pakket
Vanaf €55

  • Eigen voedingsdagboek
  • Analyse huidig voedingspatroon
  • Persoonlijke adviezen
  • Persoonlijke doelen dagboek
  • Algemene adviezen
  • 8x contact met de diëtist

Online-snelafvallen totaal pakket

Wanneer u het totaal pakket besteld ontvangt u een persoonlijk eetdagboek welke u gedurende 3 dagen in moet vullen en vervolgens weer in dient te leveren bij de diëtist. De diëtist van Online-snelafvallen.nl maakt een analyse van uw voeding op basis van dit eetdagboek. Naar aanleiding van de analyse van uw eetdagboek stelt de diëtist een lijst met persoonlijke doelen voor u op.

Contact

Tijdens de contactmomenten met de diëtist bespreekt u wanneer u aan welke doelen wilt werken. U stelt samen met de diëtist een plan op, het zogenaamde doelendagboek. U werkt stap voor stap aan verschillende doelen en verbetert zo langzaam aan uw eetpatroon.

Tijdens de contactmomenten bespreekt u met de diëtist de voortgang van de doelen waaraan u de afgelopen periode heeft gewerkt en stelt deze eventueel bij. Ook heeft u tijdens de contactmomenten de mogelijkheid om vragen te stellen of om hulp te vragen bij moeilijkheden. De diëtist kan u verder helpen uw motivatie te verhogen en kan u nieuwe informatie, tips en andere hulpmiddelen aanreiken.

Heeft u behoefte aan meer contactmomenten met de diëtist kunt u deze gemakkelijk bijbestellen via de pagina contactmomenten.