Persoonlijk contact met onze diëtist

Persoonlijk voedingsadvies
Door middel van het invullen van een driedaags eetdagboek wordt er een persoonlijk voedingsadvies voor u gemaakt op basis van uw eigen eetpatroon en voorkeuren.

Bestel extra contactmomenten

Contactmomenten
Wilt u extra begeleiding bij het afvallen? Via de pagina contactmomenten bestelt u gemakkelijk extra contactmomenten met de diëtist

Gevarieerde en volwaardige voeding

Gezond afvallen
Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. Onze diëtist helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen is de helft van het proces

Bewegen en afvallen
Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Ons advies: iedere dag 60 minuten bewegen.

Bereken uw BMI

Berekenen


Dit betekend dat u ondergewicht heeft.


Dit betekend dat u een gezondgewicht heeft.


Dit betekend dat u een overgewicht heeft.


Dit betekend dat u obesitas heeft.


Dit betekend dat u morbide obesitas heeft.

Recept van de maand

Klantenervaringen

Sandra
De steun en hulp van de diëtist hebben mij ook echt gemotiveerd! Super handig dat het contact via de e-mail gaat, ik heb het erg druk waardoor ik weinig tijd heb een diëtist te bezoeken.

Patrick
Ik ben gestart met de weekmenu's van Online-snelafvallen. Ik heb heerlijk gegeten en eet nog steeds volgens deze richtlijnen.

Lees meer klantervaringen

Advies en professionele begeleiding van onze diëtist

Een advies en begeleiding van een professionele diëtist kan van groot belang zijn tijdens het afvalproces. Een diëtist kan u net even dat duwtje in de goede richting geven door een moeilijke vraag te beantwoorden of door u te helpen gemotiveerd te blijven. Professionele begeleiding vergroot de kans van slagen bij een afvalpoging en is daarom erg belangrijk.

Contact

Regelmatig contact met een professional waarbij u het afvalproces evalueert, zorgt vaak voor een hogere motivatie dan wanneer er helemaal geen evaluatie plaatsvindt. Op evaluatiemomenten kunt u uw doelen evalueren en bijstellen. Bovendien kunt u direct een goed antwoord op uw vragen krijgen, nieuwe informatie opdoen en kunt u moeilijkheden bespreken.

Persoonlijk advies

Een ander groot voordeel van begeleiding van een professionele diëtist is dat de diëtist u een persoonlijk advies op maat kan geven. Een persoonlijk advies dat afgestemd is op uw wensen en uw huidige eetpatroon is gemakkelijker vol te houden dan een standaard advies of dieet.

Gezond afvallen

Een diëtist helpt u op een verantwoorde en gezonde manier af te vallen. De diëtist formuleert samen met u haalbare doelen en houdt daarbij uw gezondheid in de gaten. Bovendien kan een diëtist u ook allerlei hulpmiddelen aanbieden zoals algemene tips, recepten en variatielijsten.