Persoonlijk contact met onze diëtist

Persoonlijk voedingsadvies
Door middel van het invullen van een driedaags eetdagboek wordt er een persoonlijk voedingsadvies voor u gemaakt op basis van uw eigen eetpatroon en voorkeuren.

Bestel extra contactmomenten

Contactmomenten
Wilt u extra begeleiding bij het afvallen? Via de pagina contactmomenten bestelt u gemakkelijk extra contactmomenten met de diëtist

Gevarieerde en volwaardige voeding

Gezond afvallen
Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. Onze diëtist helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen is de helft van het proces

Bewegen en afvallen
Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Ons advies: iedere dag 60 minuten bewegen.

Bereken uw BMI

Berekenen


Dit betekend dat u ondergewicht heeft.


Dit betekend dat u een gezondgewicht heeft.


Dit betekend dat u een overgewicht heeft.


Dit betekend dat u obesitas heeft.


Dit betekend dat u morbide obesitas heeft.

Recept van de maand

Klantenervaringen

Sandra
De steun en hulp van de diëtist hebben mij ook echt gemotiveerd! Super handig dat het contact via de e-mail gaat, ik heb het erg druk waardoor ik weinig tijd heb een diëtist te bezoeken.

Patrick
Ik ben gestart met de weekmenu's van Online-snelafvallen. Ik heb heerlijk gegeten en eet nog steeds volgens deze richtlijnen.

Lees meer klantervaringen

Persoonlijk pakket
Vanaf €45

  • Eigen voedingsdagboek
  • Analyse huidig Voedingspatroon
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • 4x contact met de diëtist
  • Algemene adviezen

Online-snelafvallen persoonlijk pakket

Wanneer u het persoonlijk pakket besteld ontvangt u een persoonlijk eetdagboek welke u gedurende 3 dagen in moet vullen en vervolgens weer in dient te leveren bij de diëtist. De diëtist van Online-snelafvallen.nl maakt een analyse van uw voeding op basis van dit eetdagboek. Naar aanleiding hiervan wordt een persoonlijk advies met persoonlijke doelen voor u gemaakt.

Persoonlijk advies

Het persoonlijk advies bevat een voorbeeld dagmenu met daarbij een variatielijst. U kunt op basis hiervan zelf variëren in het menu. Ook bevat het persoonlijke doelen waaraan u moet werken om uw eetpatroon te verbeteren.

Contact

Tijdens de contactmomenten met de diëtist bespreekt u de voortgang van het aanpassen van uw eetpatroon. U analyseert de voeding en u bespreekt het behalen van de doelen. Op basis van de analyse formuleert u samen met de diëtist mogelijk nieuwe doelen of past de huidige doelen aan. Wanneer er vragen zijn kan de diëtist deze voor u beantwoorden en wanneer er moeilijkheden zijn kan de diëtist u steun bieden. Ook kan de diëtist u voorzien van tips, hulpmiddelen en nieuwe informatie.

Heeft u naast de 4 contactmomenten die bij het pakket horen behoefte aan verdere begeleiding van de diëtist is dit natuurlijk mogelijk. Via de pagina contactmomenten kunt u gemakkelijk extra contactmomenten bijbestellen.