Persoonlijk contact met onze diëtist

Persoonlijk voedingsadvies
Door middel van het invullen van een driedaags eetdagboek wordt er een persoonlijk voedingsadvies voor u gemaakt op basis van uw eigen eetpatroon en voorkeuren.

Bestel extra contactmomenten

Contactmomenten
Wilt u extra begeleiding bij het afvallen? Via de pagina contactmomenten bestelt u gemakkelijk extra contactmomenten met de diëtist

Gevarieerde en volwaardige voeding

Gezond afvallen
Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. Onze diëtist helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen is de helft van het proces

Bewegen en afvallen
Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Ons advies: iedere dag 60 minuten bewegen.

Bereken uw BMI

Berekenen


Dit betekend dat u ondergewicht heeft.


Dit betekend dat u een gezondgewicht heeft.


Dit betekend dat u een overgewicht heeft.


Dit betekend dat u obesitas heeft.


Dit betekend dat u morbide obesitas heeft.

Recept van de maand

Klantenervaringen

Sandra
De steun en hulp van de diëtist hebben mij ook echt gemotiveerd! Super handig dat het contact via de e-mail gaat, ik heb het erg druk waardoor ik weinig tijd heb een diëtist te bezoeken.

Patrick
Ik ben gestart met de weekmenu's van Online-snelafvallen. Ik heb heerlijk gegeten en eet nog steeds volgens deze richtlijnen.

Lees meer klantervaringen

Gezonde voeding is de basis van afvallen

Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en voldoende te blijven eten. Dit is onder andere belangrijk voor het behoud van een gezond lichaam. Crash diëten met tekort en eenzijdig voedsel zorgen ervoor dat u tekorten krijgt aan verschillende voedingsstoffen. Dit heeft een ongunstige invloed op uw gezondheid. Wij van Online-snelafvallen.nl willen dit voorkomen en zorgen er daarom voor dat u voldoende en gezond blijft eten tijdens het afvalproces.

Volwaardige voeding

Een volwaardige voeding betekent dat u voldoende binnenkrijgt van alle voedingsstoffen. Een volwaardige voeding is altijd belangrijk, ook wanneer u af wilt vallen. Door gevarieerd te blijven eten voorkomt u dat u tekorten krijgt van bepaalde voedingsstoffen.

Voldoende eten

Voldoende eten is ook van belang wanneer u af wilt vallen. Het kan zelf zijn dat u afvalt wanneer u meer gaat eten dan dat u eerst deed. Natuurlijk heeft de hoeveelheid wel invloed maar daarnaast is juist het soort voedsel van invloed op uw gewicht.

Gezonde voeding

Een gezonde voeding betekent volwaardig en voldoende eten. Dagelijkse inname van volkoren graanproducten, melkproducten, gezonde vetten, groenten, fruit, vlees, vis of vervanging en vocht zorgen ervoor dat uw lichaam gezond blijft gedurende het afvalproces. Ook betekent gezond blijven eten dat u wanneer u op uw streefgewicht bent dit gewicht ook gemakkelijker kunt behouden. Uw lichaam is in gezonde toestand en u heeft uw eetpatroon positief verbeterd. U kunt de grote lijnen van dit patroon gewoon blijven aanhouden.