Persoonlijk contact met onze diëtist

Persoonlijk voedingsadvies
Door middel van het invullen van een driedaags eetdagboek wordt er een persoonlijk voedingsadvies voor u gemaakt op basis van uw eigen eetpatroon en voorkeuren.

Bestel extra contactmomenten

Contactmomenten
Wilt u extra begeleiding bij het afvallen? Via de pagina contactmomenten bestelt u gemakkelijk extra contactmomenten met de diëtist

Gevarieerde en volwaardige voeding

Gezond afvallen
Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. Onze diëtist helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen is de helft van het proces

Bewegen en afvallen
Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Ons advies: iedere dag 60 minuten bewegen.

Persoonlijk contact

Uw diëtist

Mijn naam is Nikki, uw diëtist. Ik ben afgestuurd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik wil u graag van dienst zijn bij vragen over de programma's of andere vragen. U kunt mij bereiken via de e-mail nikki@online-snelafvallen.nl.

Kiest u ervoor de uitdaging aan te gaan met online-snelafvallen dan zal ik u gedurende het hele proces met veel plezier begeleiden. Ik vindt het belangrijk dat u tijdens het afvallen gezond blijft eten en ook van eten kunt blijven genieten. Ik zal er samen met u voor zorgen dat u met succes afvalt en ook op gewicht zult blijven. Ik zie er naar uit om samen met u aan de slag te gaan

Bestelling

Wij zullen uw bestelling met de grootste zorg en snelheid behandelen. Wanneer de betaling door ons is ontvangen nemen wij uw bestelling in behandeling. De betaalwijze heeft invloed op de snelheid van de behandeling van uw bestelling.

Wanneer u betaald met iDeal, creditcard of PayPal is de betaling snel bij ons binnen en kunnen wij uw bestelling snel verwerken. Bij andere vormen van betaling kan het langer duren voordat de betaling bij ons binnen is en wij uw bestelling in behandeling nemen.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: informatie@online-snelafvallen.nl

Contact

online-snelafvallen is onderdeel van Klemans Groep B.V.

Klemans Groep B.V.
Schootsvel 5
1671 NW Medemblik