Persoonlijk contact met onze diëtist

Persoonlijk voedingsadvies
Door middel van het invullen van een driedaags eetdagboek wordt er een persoonlijk voedingsadvies voor u gemaakt op basis van uw eigen eetpatroon en voorkeuren.

Bestel extra contactmomenten

Contactmomenten
Wilt u extra begeleiding bij het afvallen? Via de pagina contactmomenten bestelt u gemakkelijk extra contactmomenten met de diëtist

Gevarieerde en volwaardige voeding

Gezond afvallen
Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. Onze diëtist helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen is de helft van het proces

Bewegen en afvallen
Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Ons advies: iedere dag 60 minuten bewegen.

Bereken uw BMI

Berekenen


Dit betekend dat u ondergewicht heeft.


Dit betekend dat u een gezondgewicht heeft.


Dit betekend dat u een overgewicht heeft.


Dit betekend dat u obesitas heeft.


Dit betekend dat u morbide obesitas heeft.

Recept van de maand

Klantenervaringen

Sandra
De steun en hulp van de diëtist hebben mij ook echt gemotiveerd! Super handig dat het contact via de e-mail gaat, ik heb het erg druk waardoor ik weinig tijd heb een diëtist te bezoeken.

Patrick
Ik ben gestart met de weekmenu's van Online-snelafvallen. Ik heb heerlijk gegeten en eet nog steeds volgens deze richtlijnen.

Lees meer klantervaringen

Basis pakket
Vanaf €15

  • 4 standaard weekmenu's
  • 2x contact met de diëtist
  • Algemene tips
  • Variatielijst weekmenu's

Online-snelafvallen basis pakket

Het basis pakket bevat 4 voorbeeld weekmenu's afgestemd op uw leeftijd en uw geslacht. Naast de 4 voorbeeld weekmenu's ontvangt u algemene tips over afvallen en een variatielijst. Met de variatielijst kunt u aan het einde van de 4 weken zelf variëren met de inhoud van de weekmenu's. Bij het basis pakket ontvangt u ook 2 contactmomenten met de diëtist. De diëtist zal een aantal gegevens van u verzamelen en u vervolgens de weekmenu's en overige informatie toesturen per e-mail. Vervolgens heeft u nog de mogelijkheid vragen en opmerkingen over de weekmenu's met de diëtist te bespreken.

Weekmenu's

In de voorbeeld weekmenu's staat precies beschreven wat u per eetmoment moet eten. Een dag is ingedeeld in 6 eetmomenten waarvan 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Op bepaalde dagen zijn er gerechten of recepten verwerkt in het menu, ook is er af en toe tijd voor iets lekkers. De inhoud van de weekmenu's is zeer gevarieerd.

Contact

Wilt u begeleiding bij het volgen van de weekmenu's? Wilt u de weekmenu's bijvoorbeeld persoonlijker maken of vindt u het prettig op regelmatig te evalueren hoe het afvalproces gaat? Dat is geen probleem bij Online-snelafvallen.nl. Onze diëtist staat voor u klaar. U kunt via de pagina contactmomenten extra contactmomenten met de diëtist bestellen wanneer u daar behoefte aan heeft.